مش پرولن پاها:
مش پرولن پاها یا مش جراحی یک محصول تخصصی پزشکی است که از بافت های اسیب دیده حمایت میکند تا بهبود یابند.جراحان مش جراحی را در اطراف فتق قرار میدهند و به وسیله بخیه و یا تکر های جذبی و غیر جذبی به محل متصل میکنند.مش های جراحی در ۹ مورد از ۱۰ مورد جراحی های فتق مورد استفاده قرار میگیرند.استفاده از مش جراحی فتق باعث کاهش مدت ریکاوری در فرد نسبت به موارد درمانی دیگر میشود.البته که در برخی موارد به دلیل عوارض استفاده از مش های جراحی بیماران مجبور به برداشتن مش میشوند.
انواع مش پرولن جراحی فتق :
مش قابل جذب :
مش های جراحی قابل جذب بعد از مدتی قوام و استحکام خود را کاهش یا از دست میدهند.این نوع مش های جراحی برای ترمیم فتق در طولانی مدت مناسب نیستند.
mesh غیر قابل جذب :
mesh های غیر قابل جذب به طور دائم در بدن کارگذاری میشوند.در واقع این نوع مش جراحی حمایت طولانی را در ناحیه اسیب دیده ایجاد میکند.
مش مصنوعی :
مش های پرولن ساخته شده از مواد مصنوعی به صورت ورقه های بافته شده و غیر بافت وجود دارند.محصولات مصنوعی میتوانند قابل جذب و غیر قابل جذب و یا ترکیبی از هردو باشند.معروف ترین نوع مش جراحی از پبی پروپیبلن ساخته شده است.
نوع پوشیده یا کامپوزیت :
ترمیم فتق توسط مش پرولن میتواند مش را در تماس با روده ها قرار دهد.این مسئله میتواند موجب چسبیدن مش به روده ها شود که خود باعث بروز مشکلات زیادی در فرد میشود.برخی مش های پلی پروپیلن با اسید های چرب قابل جذب و سلولز و کلاژن پوشانیده شده اند.تولید کنندگان این مدل مش بر این اعتقادند که این پوشش ها باعث جلوگیری از چسبندگی شود.
نقد و بررسیها0
هنوز بررسیای ثبت نشده است.